• darkblurbg

De Kompassie Company is opgericht door Graziella Castiglia en Joost Rooks. Wij zijn sinds 1991 een stel. Wij delen samen de passie voor persoonlijke ontwikkeling en de samenwerking van relaties binnen systemen.  

Vanuit verschillende culturele achtergronden, opleidingen en ervaringen hebben wij elkaar in de loop der jaren versterkt en sinds januari 2018 onze krachten gebundeld in de Kompassie Company.

Ons team

Graziella heeft na haar HRM studie 20 jaar gewerkt als HR Adviseur, HR manager en als coach binnen verschillende nationale en internationale organisaties waarin sprake is geweest van veelvuldige veranderingstrajecten. Vanuit de drive naar persoonlijke ontwikkeling heeft ze verschillende vervolg opleidingen en cursussen gevolgd zoals veranderkunde, NLP opleiding, Coaching opleiding, Systemisch werk, Transactionele analyse, 'Houd me vast'-training, etc.

Joost  heeft zich na zijn studie Maatschappelijk Werk vanuit zijn specialisatie Bedrijfsmaatschappelijk Werk zich verder ontwikkeld tot systeemtherapeut/relatiethearpeut. Zijn interesse en belangstelling voor gezinnen en relaties is aangewakkerd vanuit zijn verschillende functies bij  Defensie.  Na diverse vervolgopleidingen  heeft hij de postdoctorale opleiding Systeemtherapie gedaan en is sinds 2002 werkzaam als systeemtherapeut binnen de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg. Tevens is Joost opgeleid tot Groepsgedragstherapeut, Mindfulnesstrainer, Stressmanagementtrainer en verzorgd hij opvang na Psychotrauma. Bijzondere aandacht heeft Joost ook voor agressieproblemen en heeft hij hier tal van trainingen in gegeven.  

Onze onderscheidende kracht is het systemisch benaderen van mensen én organisaties in alle dynamieken. Wij geloven dat relaties in werk of privé in de basis niet anders zijn. 

Kernwaarden die voor ons bepalend zijn in ons werk zijn resultaatgerichtheid, integriteit, plezier, wederzijds respect, autonomie, veiligheid en zorgvuldigheid.

Onze werkstijl kenmerkt zich door een confronterende en oplossingsgerichte aanpak. Wij prikkelen je om het beste uit jezelf te halen, waarbij het zelfoplossend vermogen sterk wordt geactiveerd. Het resultaat is dat je weet wat je (anders) wilt, hoe je dit kunt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt.