• darkblurbg

EFT op werkvloer

Emotionally Focused Therapy, een relatietherapie wat is ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada. Zij heeft jarenlang onderzoek gedaan naar echtparen en heeft gezocht naar een effectieve manier om de verbinding te herstellen of te verbeteren. Zij heeft die inzichten bijeen gebracht in EFT. 

De methode EFT en de waardevolle inzichten uit deze bewezen wetenschappelijke therapie helpen ook bij het verbeteren van werkrelaties op de werkvloer. 

EFT op de werkvloer erg succesvol

De methode is wetenschappelijk bewezen en heel succesvol. Je boekt verrassend snel resultaat. Daarnaast is gebleken dat EFT een positief effect heeft op optimale samenwerking op de werkvloer door verbeterde werkrelaties. Conflicten worden sneller opgelost, prestaties en doelen worden sneller bereikt vanwege de beter samenwerking. Het resultaat is blijvend aangezien er een verandering plaatsvindt in de onderstroom van de samenwerking.

Wat levert een 'EFT op de werkvloer' workshop mijn organisatie op?

Uw organisatie is gebaat bij gezonde goed functionerende medewerkers. Uitval door ziekte of verminderde prestaties door spanningen of conflicten kosten uw organisatie geld.

EFT is een methode die negatieve interactiepatronen in de samenwerking verheldert. Deze negatieve patronen zijn het probleem geworden van de samenwerking. Het gaat niet meer om de inhoud.

In deze workshop leren deelnemers de verschillende interactiepatronen te herkennen bij zichzelf en elkaar. Waar komen deze patronen vandaan en hoe ontrafelen we deze patronen? Na de ontrafelen van het patroon, is een ieder in staat om zijn/haar aandeel te zien in het negatieve interactiepatroon die de samenwerking verstoort. Het patroon is dan de gemeenschappelijke vijand geworden en niet meer de samenwerking! Als deelnemers dat kunnen zien, ontstaat er ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. 

De sfeer verandert en er komt meer ruimte voor samenwerking en verbinding. Het fundament van de samenwerking wordt verstevigt wat de prestaties weer ten goede komt.

Workshops

Conflicthantering met EFT

Zeer geschikt voor organisaties die managers/HRM professionals willen voorzien van skills op het gebied van conflicthantering

  • Uitleg over oorzaken conflict gedrag
  • Uitleg over de negatieve interactiepatronen
  • De deelnemers leren EFT op de werkvloer toe te passen in gesprekken met medewerkers om zodoende conflicten sneller op te lossen
  • Na deze dag kunnen deelnemers meer ontspannen aan het werk en conflicten sneller aanpakken met behulp van EFT gesprekstechnieken

EFT Workshop op maat

Speciaal voor jouw organisatie ontworpen
Bijvoorbeeld over: verbeteren van je werkprestaties, verbeteren van samenwerking, Oplossen van conflicten in teams 

Combinatie pakket

Workshop in combinatie met individuele EFT coaching
Combinatie van een groepsworkshop met individuele sessies werkt het meest effectief om kennis en vaardigheden vanuit de workshop daadwerkelijk toe te passen bij jezelf. 

AANMELDEN:
Neem contact op met De Kompassie Company voor aanmelding, meer informatie of een prijsopgave.