• darkblurbg

Wil je meer vervulling halen uit je leven en werk, beter begrijpen wie je bent en wat je wilt of wil je nog effectiever je doelen behalen ? Dan is werken aan je persoonlijke ontwikkeling via life coaching van de Kompassie Company zeker iets voor jou.

Bewustwording en zelfkennis

Wil je met een ervaren coach aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Wil je leren vanuit jouw innerlijke drijfveren je persoonlijke doelen te realiseren? Dan is life coaching een goede stap.

Bij deze vorm van een coachingstraject onderzoek je drie essentiële levensvragen:

Wie ben ik?
Vergroten van zelfinzicht, ontdekken van jezelf. Je bewust worden van je drijfveren, je kracht en van wat je tegen houdt of nodig hebt om deze in te zetten.

Wat wil ik?
Wat wil je nu ècht, waar verlang je naar, wat is belangrijk voor jou.

Wat kan ik?
Wat zijn je drijfveren, je kennis en vaardigheden. Wat kun je al en wat heb je nog nodig. En wat betekent dat voor de mensen om je heen.

Het coachingstraject vraagt om keuzes te maken en besluiten te nemen. Wat ga je doen, wat ga je anders doen, hoe ga je dat precies doen, wanneer en met wie.

Resultaat: Je hebt helder voor ogen waar je naar toe wilt en hoe je dat gaat doen. Je hebt een concreet stappenplan om daar te komen.

 

Resultaat na life coaching

  • Je bent in staat om het beste uit jezelf te halen
  • Je bent je bewust van wie je werkelijk bent en bent daar trots op
  • Je hebt inzicht in je onbewuste overtuigingen en belemmeringen
  • Je weet wat je wilt, wat je kunt en wat je doelen zijn