• darkblurbg

Durf jij écht in je kracht te staan?
Durf je je plek in te nemen in relaties en werk?
Wil je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling?
Wil ik dit werk nog jaren blijven doen?
Wat vind ik leuk en waar ligt mijn talent?
Wil je gezien worden voor wie je ECHT bent?
Wil je voluit leven ?

SamenWerken aan ontwikkeling

Dit zijn best wel uitdagingen waar je hulp bij kan gebruiken. De Kompassie Company begeleid je bij dit ontwikkelingsproces middels een integrale aanpak waarin wij je helpen bewust te worden van je beperkende patronen en blokkades waardoor je vastloopt of steeds weer in dezelfde situaties beland.

Bewustwording is je eerste stap naar verandering.

Wij helpen je bij het vormgeven van deze verandering door concreet coachingsdoelstellingen met elkaar af te spreken. Wat wil je bereiken?

Tijdens het coachingstraject werken wij samen aan de realisatie van deze overeengekomen doelstellingen. Hierbij staan wij ook stil bij de impact van je veranderingen op je omgeving. In overleg met jou coachen wij je ook on the job om zodoende het geleerde in de praktijk te zien en bij persoonlijke ontwikkeling betrekken wij ook je partner hierbij. 

Een duurzame verandering is pas mogelijk als je individuele ontwikkeling onderdeel uitmaakt van je systemische ontwikkeling. Met andere woorden als jij verandert, verandert je omgeving mee! Dat inzicht zorgt ervoor dat je verandering duurzaam is.

“Het SamenWerken aan ontwikkeling” is van waaruit wij onze expertise inzetten. Samen met je omgeving Werk je aan je ontwikkeling. Dat is onze missie!

 

Contact

Life coaching

Loopbaancoaching

Teamcoaching

Drijfverentest